MODAPİK AÇILDI !

AKSESUARA ÖZEL ALIŞVERİŞ SİTESİ ARTIK TÜRKİYE'DE!

Aksesuar benim vazgeçilmezim kolye ve yüzük denilince benim için akan sular durur :) Şimdi tam bana göre bir site açıldı.




Nedir MODAPİK ?

Modapik köşe bucak gezen; o günün modasına en uygun, özgün ve stil sahibi takıları üyeleri için bulup getiren, keyif dolu bir alışveriş sitesidir.Hepsi birbirinden eğlenceli birbirinden tarz bu siteyi biran önce keşfetmeniz gerekiyor tabi benim gibi aksesuar delisi iseniz.

Modapik, ziyaretçilerini her daim heyecan verici yeni ürünlerle karşılamak için sürekli koleksiyonlarını yeniyen bir site.


Modapik sitesini mutlaka gezmelisiniz fakat ben yine de ürünlerinden birkaç tanesini sizle paylaşmak istedim.

Sitenin en önemli özelliklerinden birisi Modapik üyeleri bekleme listesi sayesinde, tükenmiş bir ürünü takip altına alabilirler. Bekleme listesine eklenen ürün Modapik stoklarına geldiği anda bekleyen üyelere bilgi verilir.
Sitenin İşleyişi :
Koleksiyonlar:  Modapik, koleksiyonlarıyla üyelerine
“tarzlarına” göre ayrışan ürünleri sunuyor.  “Retro Queen”,“Sweet Spring”,“Golden Mood” koleksiyonlardan bazıları.  Kişiler “Sweet Spring’de bahara yakışan ürünleri, “Retro Queen”de geçmişten esintiler, “Golden Mood”da ise altın rengi ağırlıklı ürünleri bulabiliyor.
Koleksiyonlar iki haftada bir yenileniyorlar

Vitrin :Kullanıcılar, “vitrin” bölümünden aradıkları ürünlere, özelliklerine göre filtreleyerek ulaşabiliyorlar.  Vitrin bölümüne her hafta yeni ürünler ekleniyor. 
Designers: “Designers” bölümünde keşfedilmeye açık, kendi özgün stilleri olan markaların koleksiyonlarına sınırlı sürelerle yer veriliyor.  
Kumbara: Kumbara, arkadaşını davet ettikçe kazan sistemine yeni bir bakış açısı getiriyor.  Burada, arkadaşlarını davet edenler onların ilk 50 TL’lik alışverişlerinden kredi kazanıyorlar ve bu kredilerle Kumbara bölümündeki ürünlerden istediklerine sahip olabiliyorlar.  Kumbara’daki ürünler ayrıca satın alınamıyor.





Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.