KLİMADAKAMPANYA.COM KAMPANYA SONUCUMUZ

KATILIMCILAR:
  1. Aslıhan
  2. Sema Adnan
  3. Mehpare Ölmesek
  4. Oğuz Akdeniz
  5. Sevcan Özeken
  6. Ayşenur Çoskun
  7. Sineminbahari
  8. Esmanur
  9. Fatma Özdemir
  10. Neşe Yersiz
  11. Meliha Yeniay
  12. Ayşe Karadağ
  13. Filiz Özkan
  14. Emine genç
  15. Neşe Demirci
  16. Tülay Erbıyık
  17. Deniz Öz
  18. Selma Onart
  19. Nur İçten
  20. Suzan Doğan
  21. Selçuk Karadağ
  22. Mehmet Karadağ
  23. Serpil Karadağ
  24. Öznur Gökdemir
  25. Lerzan Kara
  26. Şaziye Özmen
  27. Şebnem Sapan 



 Çekiliş Random.org ile yapılmıştır.

Kazananlar:
6-Ayşenur Çoşkun
22-Mehmet Karadağ
17-Deniz Öz

İşte Lezzet’e Doyum Olmaz!

Online yemek siparişine inanılmaz yenilikler katan istelezzet.com gerçekten hemen dikkat çekiyor. İstelezzet.com ile internetten ve mobilden 7/24 sipariş verebilir, sipariş verirken puanlar kazanıp daha sonra onları farklı siparişlerde kullanabilirsiniz. En dikkat çekici özellik ise herkesin damak tadına hitap edip, arkadaşlarınızla yaptığınız yemek kavgasına son vermesi.

Yemek Siparişi Sepet ile Taşınmaz...:) from Istelezzet on Vimeo.



Arkadaşınız Çin yemeği, siz kebap, sevgiliniz fast food istiyorsa uzlaşmaya varmanıza gerek yok hepsini söyleyebilirsiniz yani farklı markalardan seçimlerinizi sadece bir siparişte toplayabilirsiniz. Bu özellik de sadece iste lezzet.com’ da. Ayrıca günümüzde sağlıklı ve organik beslenmek isteyenler için özel bir kategorisi de var. Yine herkesin ilgisini çeken ve şaşırtan özellik ise kurumsallaşmış yemek markalarının yanı sıra, şehrinizdeki o favori cafenizin mükemmel makarnası bile istelezzet.com'da. Kapıda ödeme seçeneği ile güvenimizi de kazanıyor.

Haydi hemen istelezzet.com tıklayıp, çok kısa bir sürede seçimimizi teslim alalım.

Bir bumads advertorial içeriğidir.

AYAGRUP A.Ş. KLİMADAKAMPANYA.COM İLE 3 KİŞİYE HEDİYEMİZ VAR


www.klimadakampanya.com  AYA Grup İklim Teknolojileri A.Ş markasıdır.
Aya Grup İklim Teknolojileri A.Ş iklim teknolojileri alanında hizmet vermek üzere kurulmuştur.Teknolojiyi ve sektörü yakından takip etmesiylebünyesine güvenlik sistemleri, marin ve mobil çözümlerini de dahil etmiştir. Halen bu 3 ana dalda faaliyet gösteren şirketimiz, satış ve satış sonrası teknik hizmet alt yapısı ile sektörün önde gelen firmalarından olmayı hedeflemektedir. Gücünü uzun yıllar sektör deneyimine ve çalışma azmine borçlu olan genç, dinamik kadrosuyla her zaman daha iyi ve daha kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir.






İklimlendirme Sistemleri
VRF sistemler, ısı pompaları, klima santralleri, ev ve ofis klimaları gibi iklimlendirme dallarında satış ve satış sonrası hizmetler veren şirketimizde satış ve makine mühendisleri, iklimlendirme tekniker ve teknisyenleri başrol oynamaktadır. Hizmet verdiğimiz her alanda öncelikle müşterilerimizi bilgilendirir, doğru ürünleri seçmelerini sağlarız. Hem doğaya dost, hem enerji verimliliğini ön planda tutarak en ekonomik ve verimli çözümler ile hayatınızı kolaylaştırırız.
Mobil & Marin Sistemleri
Mobil buzdolapları ile sektöre giriş yaptıktan sonra engin bir ürün yelpazesi olan marin sektörünü de yakından takip etmeye başladık.Mobil ve marin için üretilen buzdolabından fırına, ocaktan aspiratöre, klima ve güvenlik sistemlerinden sanitasyon çözümlerine varana kadar küçük/büyük tüm ihtiyaçlarınızı  karşılayabilecek ürünleri size en kaliteli hizmetle sunuyoruz.
Bilişim & Elektronik Güvenlik Sistemleri
Teknolojik gelişim ve değişimleri takip etmekten ve uygulamaktan çekinmeyen şirketimiz bu konuda da uzman ekiplerle çalışmaktadır. Öncelikle şirketimizin ihtiyaçlarını karşılamak ve yanı sıra müşterilerimize de hizmet vermek üzere kurulmuş yazılım ve bilişim ekibimiz yeni teknolojileri takip ederek çalışmalarını sürdürmektir.



Gelelim kampanyamıza ;

Kampanyamız da seçilecek 3 kişiye www.cilgindukkan.com adresinden dilediği 25TL değerinde ki hediyeyi vereceğiz.

Kampanya şartımız ise 

1- https://twitter.com/#!/klima_kampanya  twitter adresimizi takip edip 1 adet ürün detay linki bulunan tweeti re-tweet edilmesi ve

2- https://www.facebook.com/klimadakampanya  facebook sayfamızı beğenmek ve herhangi bir ürün paylaşımını tekrar paylaşmak.

3- blogumu takip etmeniz kampanyayı facebook ve twitterda duyurmanız ve buraya linkleri yorum larak bırakmanız,

Şirket Grubu sitemiz:  http://www.ayagrup.com.tr


Not: Kampanyamız 22.06.2012 tarihinde saat 20.00'da sona erecektir . Kampanya değerli firmamıza aittir.


Dünyanın En Sessiz Süpürgesi Rowenta ile Tanışın!

Elektrikli ev aletlerinin güvenilir markası Rowenta yine bir ilke imza atmış. Silence Force Extreme adını verdiği süpürge serisinde güç ve sessizliği bir arada sunmuş. Çıt çıkarmadan çalışırken evimizi dip köşe temizleyen Rowenta ile temizlikte yeni bir döneme adım atıyoruz.

Rowenta Silence Force Extreme dünyanın en sessiz süpürgesi! Düğmesine bastığınızda çalıştığı neredeyse anlamıyorsunuz. Bu sessizliğinin yanında üstün bir temizleme gücüne de sahip.

Torbalı ve torbasız olarak iki ayrı kategoride ve topam 8 farklı renkten oluşan bu süpürgeler gerçekten şahane! Torbasız olanı Çoklu Siklon Teknolojisi sayesinde saatte 300 km hızla tozları süpürgenin içerisine alıyormuş. Aynı zamanda, emiş performansını kaybetmeden evi süpürmek artık çok daha zahmetsiz ve kolay.

Buradan Rowenta Silence Force Extreme’in nasıl çalıştığını izleyebilirsiniz: Rowenta

Rowenta elektriğin zamlandığı günümüzde bizleri düşünmüş ve enerji tüketimi %50 azaltılmış. Tasarım ve renk olarak da hayran kalacağınız bir Rowenta mutlaka vardır. Ben mesela mor olanına bayıldım!

Ayrıca diğer aksesuarları da kullanım konforunu artırmak için özel olarak tasarlanmış, evde hayatınızı gerçekten de çok kolaylaştırıyor. Koltukların altını temizlerken öyle yerlere yatmanıza veya eğilmenize gerek kalmıyor.

Kısacası, evinize sessiz bir güç arıyorsanız, aşağıdaki linke bakmadan geçmeyin derim.


http://www.rowentasupurge.com

Bir bumads advertorial içeriğidir.
Blogger tarafından desteklenmektedir.